Despre noi
Sensitive to your needs.
24 Media Center este o agentie media online independenta care s-a nascut din dorinta de a demonstra ca publicitatea online din Romania este la fel de valoroasa ca si cea din strainatate. Imbinand creativitatea, profesionalismul si experienta, utilizam o strategie proprie de dezvoltare, ceea ce ne deosebeste de toti ceilalti competitori.

Standardele ridicate ale clientilor nostri ne-au ambitionat sa oferim servicii complete care sa satisfaca si cele mai sofisticate cerinte. Devotamentul, comunicarea si calitatea serviciilor sunt ingredientele de baza pentru 24 Media Center.

Pasionati de munca pe care o realizam, suntem la dispozitia clientilor nostri si le oferim solutiile cele mai bune in marketing online, web development, print design, e-commerce. Specialistii nostri va vor ajuta sa va dezvoltati afacerea si sa deveniti un brand cunoscut pe piata romaneasca si internationala.

24 Media Center este o echipa tanara de specialisti care mentine in permanenta conexiuni directe, cu toti clientii. Deviza noastra: Sensibili la nevoile tale!

Join Our Network!
Become a publisher
Completeaza formularul de inregistrare pentru a intra in reteaua 24 Media Center.
read more...
Afla mai multe despre 24 Media Center.
Aboneaza-te la newsletter
si vei fi la curent cu ultimele solutii de marketing interactiv adaptate nevoilor tale.